-

Gözden kaçırmayın

Beyin Egzersizleri ile Kuşaklararası Empati Köprüsü KurdularBeyin Egzersizleri ile Kuşaklararası Empati Köprüsü Kurdular

Bir üniversitenin akademik projeleri, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun düzenlediği 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında büyük bir başarı elde etti. Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak yapılan çağrı sonucunda, birçok başvuru arasından seçilen projeler destek almaya hak kazandı.

Bu başarıyı gösteren üniversite, toplam 87 projenin içinde sunduğu proje ile üst sıralarda yer alarak dikkatleri üzerine çekti. Bu başarı, üniversitenin ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını ve prestijini daha da artırdı. Üniversite, bu başarıda emeği geçen araştırmacılarına minnettarlık ve takdirini ifade etti.

Bu önemli başarı, hem araştırma ekibinin kararlı çalışmalarının bir ürünü olarak görülüyor hem de üniversitenin bilim ve teknoloji alanında katkı sunma misyonunu destekleyen bir kanıt olarak kabul ediliyor. Üniversitenin rakiplerinden sıyrılarak öne çıkması, kurumun bu tür rekabetçi platformlarda ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.

#üniversite #akademikproje #araştırma #bilimveTeknoloji #desteklemeProgramı