-

Gözden kaçırmayın

Devlet Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü MesajıDevlet Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Mesajı

Eski Bakan ve AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, parti olarak "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu sürdürme kararlılığı altını çizdi ve ilk günkü heyecan ve motivasyonla çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Salman, yerel yönetimlere destek olmak ve iş birliklerini pekiştirmek amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti.

Son olarak Salman, Keles Belediye Başkanı Ali Doğru'yu makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğu bildirildi ve iki siyasetçinin yerel ve ulusal meseleler hakkında fikir alışverişinde bulundukları belirtildi. Ayhan Salman, Başkan Doğru'ya yeni dönem görevinde başarılar diledi ve merkezi hükümet olarak projelerin hayata geçirilmesinde desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Salman ayrıca, AK Parti'nin halkın refah seviyesini yükseltme ve bölgeler arası dengesizlikleri giderme konusunda çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. AK Parti temsilcileri, hükümetin yerel kalkınmaya verdiği önem çerçevesinde belediyelerle iş birliklerinin artarak devam edeceğini vurguladı.

#AyhanSalman #AKParti #TürkiyeYüzyılı #yerelyönetimler #işbirliği #siyaset #politika #hükümet #Bursa #Keles #ziyaret