Gözden kaçırmayın
Balıkesirli Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Marmara İkincisi OlduEğitim ve Su Yönetimi Arasında İş Birliği Görüşmeleri
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Nuri Çaynak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret, kurumlar arasında iş birliği imkanlarının görüşülmesi amacıyla düzenlendi.
Nezaket Ziyaretinde Ev Sahibi Karşılaması
İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal'ı makamında ağırlayan BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nuri Çayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki kurum arasındaki mevcut iş birliklerinin değerlendirildiği görüşmede, eğitim tesislerinin su ve kanalizasyon altyapısına yönelik projeler ele alındı.
Teşekkür ve İş Birliği Vurgusu
Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal, BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nuri Çaynak’a gösterdiği nazik ev sahipliği ve misafirperverlik için teşekkürlerini iletti. Kal, "Kurumlarımız arasındaki bu diyaloglar, öğrencilerimiz ve eğitim tesislerimiz için daha kaliteli hizmetler sunmamıza olanak sağlıyor" ifadelerini kullandı.
Ziyaretin Ana Hedefleri
- Kurumlar arası iş birliği protokollerini güçlendirmek
- Eğitim kurumlarının altyapı ihtiyaçlarını değerlendirmek
- Ortak projeler geliştirmek







Yorumlar
Yorum Yap