Gözden kaçırmayın

Balıkesir İtfaiyesi, 3 ayrı noktada yangınlara müdahale ediyorBalıkesir İtfaiyesi, 3 ayrı noktada yangınlara müdahale ediyor

Bandırma'da 27 Yıl Ceza Alan Kişi Tutuklandı


Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yapılan operasyon sonucu, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan bir kişi yakalandı. Bandırma Adli Makamları tarafından 27 yıl 2 ay 21 gün hapis cezasına çarptırılan şahıs, Bandırma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nin titiz çalışmaları sonucu cezaevine teslim edildi.

Operasyon Nasıl Gerçekleşti?


Emniyet güçleri, 24 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirdikleri operasyonla aranan kişiyi tespit ederek etkisiz hale getirdi. Bandırma ilçe Emniyet Müdürlüğü, uzun süren takip ve istihbarat çalışmaları ile zanlının izini sürmüştü.


  • İstihbarat çalışmaları

  • Uzun süreli takip

  • Başarılı operasyon

Yakalama İşlemi Nerede Gerçekleşti?


Operasyon Bandırma ilçesi genelinde yürütülerek, kaçmaya çalışan şahıs nihayet yakalandı. İlçe genelinde emniyet güçlerinin hızlı ve dikkatli operasyonu, zanlının daha fazla suç işleme riskini ortadan kaldırdı.

Hırsızlık Suçuna Karşı Önlemler


Emniyet güçleri, suçlulara karşı mücadelede kararlı. Emniyet yetkilileri, suç oranlarının düşürülmesi için benzer operasyonların devam edeceğini belirtiyor. Bandırma halkının can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bölgede güvenliğin sağlanmasına yönelik tedbirlerin artırılmasına karar verildi.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların şüpheli durumları güvenlik birimlerine bildirmeleri konusunda uyardı.