Gözden kaçırmayın
HER GÜN 1700 ÖĞRENCİ YARARLANDIYeşilay Haftası Etkinlikleri Başladı
Balıkesir'de her yıl olduğu gibi bu yıl da 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası etkinlikleri düzenlenmeye başlandı. Bu etkinlikler, sağlıklı yaşam ve zararlı alışkanlıklarla mücadele konularında öğrencilere kritik bilgiler sunuyor.
Gençlere Sağlıklı Seçimler Öğretiliyor
Etkinliklerin odağında, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sağlıklı alışkanlıklar edinmesi yer alıyor. Eğitim programları ile gençlere sağlıklı seçimler yapmanın önemi aktarılıyor. Böylelikle, doğru alışkanlıklar benimseyen gençlerimizin daha güçlü bir gelecek inşa etmeleri hedefleniyor.
- Zararlı alışkanlıkların zararlarına dair farkındalık yaratılacak.
- Sağlıklı yaşam bilinci teşvik edilecek.
- Öğrencilerin, bağımsız bireyler olarak geleceğe hazırlanmaları sağlanacak.
Etkinliklere Geniş Katılım
Bu yılki etkinliklere, gençlerin yanı sıra eğitimciler ve veliler de geniş katılım gösteriyor. Etkinlikler boyunca farklı yaş grupları hedeflenerek, toplumun her kesiminde sağlıklı yaşam bilincinin yerleşmesi amaçlanıyor.
Sağlıksız alışkanlıklarına karşı bilinçlenme sağlanarak, toplumun genel sağlık seviyesi yükseltiliyor.






Yorumlar
Yorum Yap