Gözden kaçırmayın
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Başkan Akın’a ziyaretBalıkesir Ticaret Odası (BTO), Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Salih Oral Övüç ve beraberindeki heyeti ağırladı. Ziyarette, BTO Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Bilcanlı, misafirleri ile bir araya geldi.
Dostluk ve İş Birliği Mesajı
Ziyaret, dostane bir atmosferde gerçekleşti. Deva Partisi heyetinin nazik ziyaretinden duyulan memnuniyet dile getirildi. BTO, bu tür ziyaretlerin iş dünyası ve siyaset arasındaki bağları güçlendirmeye katkıda bulunduğunu vurguladı.
Ortak Çalışma Potansiyeli
Balıkesir'in ekonomik geleceği ve yerel işletmelerin gelişimi konusunda fikir alışverişi yapıldı. Her iki taraf da, kentin refahı için işbirliği yapmaya açık olduklarını belirtti. Özellikle yerel işletmelerin desteklenmesi ve istihdamın artırılması gibi konularda ortak çalışma potansiyeli görüldü.
BTO'nun Rolü
BTO, Balıkesir'in ticaret ve sanayi alanında önde gelen kurumlarından biridir. Odanın, iş dünyası ile yönetime köprü olma misyonu bulunduğu vurgulandı. Ziyaret, bu misyonu güçlendirmeye ve kentin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmaya yönelik bir adım olarak değerlendirildi.







Yorumlar
Yorum Yap