Gözden kaçırmayın
Can Dost’un Yeni Rotası Belli OlduBurhaniye Belediye Başkanlığına Vekâlet Devri
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 18 Haziran 2025 Çarşamba günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere ilçe dışına çıkmıştır.
Belediye Başkanı Deveciler’in dönüşüne kadar, Belediye Başkanlığı görevine Belediye Meclis Üyesi Esra Ersoy vekâlet edecektir. Bu durum, belediye hizmetlerinin aksamadan devam etmesini sağlamak amacıyla alınmış bir karardır.
Vekâlet Süreci Hakkında Bilgiler
Belediye Başkanlığı makamından yapılan açıklamada, Esra Ersoy’un vekâlet süresince tüm yetkileri kullanacağı belirtildi. Bu süre zarfında, belediye birimlerinin normal işleyişine devam edeceği ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmaya devam edeceği vurgulandı. Esra Ersoy, vekâlet süresince belediye faaliyetlerini titizlikle yürütecektir.
Belediye Hizmetleri Aksamadan Devam Edecek
Belediye yetkilileri, vekâlet sürecinin kısa süreli olmasını beklediklerini ve bu süreçte tüm belediye hizmetlerinin planlandığı gibi devam edeceğini ifade etti. Vekâlet süresince, önemli kararların alınması gerektiğinde Belediye Meclisi ile koordineli bir şekilde hareket edileceği belirtildi.





Yorumlar
Yorum Yap