Gözden kaçırmayın
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Başkan Akın’a ziyaretBalıkesir İş Dünyası, İnsan Kaynakları Yönetimine Odaklandı
Balıkesir Ticaret Odası (BTO), Balıkesir Sanayi ve İşletme Ağı (BASİAD) iş birliğiyle düzenlediği "İşverenler için İnsan Kaynakları Yol Haritası" etkinliği başarıyla tamamlandı. Etkinlik, Balıkesir iş dünyasının insan kaynakları alanındaki bilgi ve becerilerini artırmayı hedefledi.
Uzmanlardan İşverenlere Bilgilendirici Sunumlar
Etkinlikte konuşmacı olarak ÇSBB Eski İş Müfettişi Okan Karagülle ve önceki dönemlerde SGK İl Müdürlüğü yapmış Muhammed Sıddık Polat yer aldı. Karagülle ve Polat, insan kaynakları alanındaki güncel yasal düzenlemeler ve işverenlerin dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgilendirici sunumlar gerçekleştirdi.
Etkinliğe Yoğun İlgi
Programa hoş geldiniz konuşmalarıyla katkı sağlayan BTO Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, BASİAD Başkanı Selçuk Savaş ve etkinliğe katılım gösteren tüm üyelere teşekkür edildi. Etkinliğe yoğun bir katılımın olduğu görüldü.
İnsan Kaynakları Alanında Bilgi Birikimini Artırma Hedefi
Balıkesir Ticaret Odası, insan kaynakları alanındaki güncel trendler ve en iyi uygulamalar hakkında bilgi paylaşımını teşvik etmeye devam edecek. Bu tür etkinliklerle, Balıkesir'deki işletmelerin rekabet gücünü artırmayı ve sürdürülebilir bir işgücü yapısı oluşturmalarına destek olmayı hedefliyor.
- Etkinlik, işverenlerin insan kaynakları süreçlerini iyileştirmelerine yardımcı oldu.
- Uzman konuşmacılar, güncel yasal düzenlemeler hakkında bilgi verdi.
- Yoğun katılım, Balıkesir iş dünyasının insan kaynaklarına verdiği önemi gösterdi.







Yorumlar
Yorum Yap