Gözden kaçırmayın

Sındırgı'da 5.0 Büyüklüğünde Deprem Meydana GeldiSındırgı'da 5.0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

DSİ 25. Bölge Müdürlüğü'nde önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Bölge Müdürü Olcay Çubukcu ve Bölge Müdür Yardımcısı Abdulkadir Yılmaz, Daire Başkanı Erdoğan Ay ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular.


Toplantının Amacı ve Kapsamı


DSİ 25. Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantının temel amacı, bölgedeki su yönetimi ve tarım sulaması projeleri hakkında güncel bilgilerin paylaşılması ve koordinasyonun sağlanmasıdır. Bu kapsamda, Bölge Müdürü Çubukcu ve Bölge Müdür Yardımcısı Yılmaz, Daire Başkanı Ay'ı ziyaret ederek son gelişmeler hakkında istişarede bulundular.


Bölgedeki Projeler Hakkında Bilgi Paylaşımı


Toplantıda, devam eden ve planlanan sulama projeleri, baraj inşaatları ve su kaynaklarının verimli kullanımı gibi konular ele alındı. Özellikle, bölgedeki tarım arazilerinin sulanması ve su kayıplarının önlenmesi üzerine odaklanıldığı belirtildi. Ayrıca, DSİ'nin bölgedeki faaliyetleri ve gelecekteki projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


Koordinasyonun Önemi Vurgulandı


DSİ yetkilileri, toplantıda kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti. Özellikle, su yönetimi ve tarım sulaması gibi konularda farklı kurumların işbirliği yapmasının, daha verimli ve sürdürülebilir sonuçlar elde edilmesini sağlayacağı vurgulandı. Bu nedenle, DSİ 25. Bölge Müdürlüğü, diğer kurumlarla işbirliğini güçlendirmeye devam edecektir.