Gözden kaçırmayın

Sındırgı-Gördes Yolu Açıldı: Balıkesir ve Manisa Birbirine BağlandıSındırgı-Gördes Yolu Açıldı: Balıkesir ve Manisa Birbirine Bağlandı

CHP Balıkesir'de Olağanüstü Kurultay


CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, partisinin 22. Olağanüstü Kurultayını gerçekleştirdi. Kurultay, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.


Kurultayın Amacı ve Gündemi


Kurultayın temel gündem maddesi, "Darbeye ve Kayyıma Hayır" sloganıyla partinin mevcut siyasi duruşunu güçlendirmek oldu. Ensar Aytekin, kurultayda yaptığı konuşmada, demokrasinin önemine vurgu yaparak, darbe girişimlerine ve kayyım uygulamalarına karşı partililerini bir araya getirdi.


Milletvekili Aytekin'in Açıklamaları


Ensar Aytekin, kurultayda yaptığı konuşmada şunları belirtti:



    • "Demokrasiyi savunmak, her vatandaşımızın ortak sorumluluğudur."

    • "Darbe girişimleri ve kayyım uygulamaları, ülkemizin geleceğine yöneliktir."

    • "CHP olarak, darbe ve kayyım uygulamalarına karşı her zaman dik duracağız."


Kurultay Sonuçları


Kurultayda, partinin darbe ve kayyım uygulamalarına karşı tutumu bir kez daha teyit edildi. Ensar Aytekin, kurultayın başarılı bir şekilde tamamlandığını ve partililerin motivasyonunun yüksek olduğunu ifade etti.