Cumhuriyetin 102. Yılı Zafer Meydanı'nda Kutlanacak
Kütahya'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu bu yıl müzikle taçlanacak. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 102. yıldönümü, 29 Ekim 2025 Çarşamba günü Zafer Meydanı'nda düzenlenecek özel bir konserle kutlanacak.
Resul Dindar'ın Etkileyici Sesinden Unutulmaz Bir Gece
Kutlamaların ana konuğu, sevilen ses sanatçısı Resul Dindar olacak. Dindar'ın etkileyici sesiyle şekillenecek konser, tüm Kütahyalılara unutulmaz bir 29 Ekim gecesi yaşatacak. Konser, saat 21:30'da başlayacak.
Tüm Halkımız Davetlidir
Kütahya Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, tüm halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Vatandaşlar, Cumhuriyet'in kazanımlarını birlikte yad edip, müziğin ritmiyle coşku dolu anlar yaşayacak.
Kutlama Programı ve Detaylar
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında yer alan konser, şehrin kalbi Zafer Meydanı'nda yapılacak. Kütahyalıların büyük ilgi göstermesi beklenen etkinlik için hazırlıkların sürdüğü belirtildi.
- Ne: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri
- Kim: Resul Dindar
- Ne Zaman: 29 Ekim 2025, Saat 21:30
- Nerede: Kütahya Zafer Meydanı


Yorumlar
Yorum Yap