Yerel Yönetimde İş Birliği Vurgusu
Manisa'da, Köprübaşı ilçesinden gelen geniş bir heyet, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin kalkınması ve vatandaşların refahı için ortak çalışma kararı alındı.
Köprübaşı'dan Kapsamlı Heyet
Ziyaret kapsamında Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı, eski Belediye Başkanı Zeki Koçak, Meclis Üyesi Hanifi Yelken ve eski meclis üyesi Ergün Tüzün hazır bulundu. Ayrıca, ilçeye bağlı dokuz farklı mahallenin muhtarı da heyette yer aldı. Bu kapsamlı katılım, yerel yönetimler arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Katılan Mahalle Muhtarları
Ziyarete katılan muhtarlar şu mahallelerden oluştu:
- Cıcıklı
- Karyağdı
- Döğüşören
- Kıranşeyh
- Kulalı
- Alanyolu
- Bozburun
- Killik
- Kınık
Gelişim ve Huzur İçin Ortak Çalışma
Yapılan görüşmelerin ardından, Köprübaşı'nın gelişimi ve bölge halkının huzuru için el birliğiyle çalışmaların sürdürüleceği açıklandı. Ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirilerek, bu tür istişarelerin devam edeceği belirtildi.





.jpeg)


Yorumlar
Yorum Yap