Gözden kaçırmayın

Başkan Akın sayesinde su kalitesi artıyor, asbestli borular tarih oluyorBaşkan Akın sayesinde su kalitesi artıyor, asbestli borular tarih oluyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Gördes'te Halkla Buluştu


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Ramazan ayının manevi atmosferini halkla paylaşmak üzere Gördes ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Geleneksel iftar sofrasında hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Dutlulu, Ramazan'ın bereketi ve dayanışma ruhunu vurguladı.


Gördes'te Anlamlı Buluşma


İftar programı, Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda, farklı yaş ve meslek gruplarından vatandaşlar aynı sofrada buluşarak birlikte oruçlarını açtı. Etkinlikte ayrıca:



    • Ramazan'ın manevi değerlerine dair sohbetler edildi

    • Yöresel lezzetlerden oluşan iftar menüsü paylaşıldı

    • Toplu dualar ile birlik ve beraberlik mesajları verildi


Teşekkür ve Dayanışma Vurgusu


Başkan Dutlulu, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada, Gördes halkına ve Belediye Başkanı İbrahim Büke'ye ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. "Birlikte paylaştığımız bu anlar, toplumsal dayanışmamızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullanan Dutlulu, Ramazan'ın birleştirici ruhunun önemine dikkat çekti.


Manisa'nın farklı ilçelerinde devam edecek olan Ramazan etkinlikleri kapsamında, benzer buluşmaların sürdürüleceği bildirildi.