-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale'de Coşkuyla Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale'de Coşkuyla Kutlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Fakültesi, kariyer planlaması ve gelecek vizyonu konularında öğrencilere yol göstermek amacıyla bir Kariyer Günü etkinliği düzenledi. Üniversitenin kongre merkezi, etkinlik için iki ayrı oturumla kapılarını araladı. Bu özel gün, üniversitenin rektörü, rektör yardımcıları, dekan, akademik ve idari personelin yanı sıra geniş öğrenci katılımıyla renklendi.

Katılımcılar, iş ve eğitim dünyasından deneyimli isimlerin konuşmalarını dinleyerek kariyerlerine yön verecek değerli bilgiler edindiler. Bu oturumlar, öğrencilerin ve mezunların sektör profesyonelleriyle etkileşimini artırma ve mesleki ağlarını genişletme fırsatı sundu. ÇOMÜ Fen Fakültesi tarafından gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören Kariyer Günü, öğrencilerin akademik başarılarına ek olarak mesleki gelişimlerine de katkı sağlamayı hedefliyor.