-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla emniyet kemerinin hayati önemini vurgulamak için bir simülasyon etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik, 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlendi ve burada, simülasyon aracını kullanarak katılanlar, emniyet kemerinin trafik kazalarındaki etkilerini birinci elden deneyimleme fırsatı buldu.

Kaymakam Murat ACAR öncülüğünde yapılan etkinlikle, katılımcılara emniyet kemeri takmanın önemi uygulamalı olarak gösterildi. Kaymakam ACAR, simülasyonun amacının, emniyet kemeri kullanımı konusunda toplumun bilincini artırmak olduğunu ifade etti.

Saruhanlı Kaymakamı Sn. Murat ACAR'ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Sn. Aykut KURBAN, İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Sn. Erdal PEKER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Osman AGUŞ, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği etkinlik, trafikte emniyet kemeri kullanımının önemini bir kez daha akıllara kazıdı.